Участие в проект „Технологична модернизация в предприятието“

На 10.04.2023 г. Юкон ООД сключи договор за изпълнение на проект BG-RRP-3.004-2408-C01 „Технологична модернизация в предприятието“ по Механизма за възстановяване и устойчивост. Проектът ще се изпълни с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Целта на проектното предложение е повишаване ефективността на производствените процеси, постигане на по-висока производителност и намаляване на производствените разходи на Юкон ООД.

Очакваният ефект от реализацията на проектното предложение е възстановяване на икономическия потенциал на предприятието от периода преди COVID пандемията и създаване на условия за растеж и развитие чрез цифровизация на производствените процеси, с цел разширяване на дейността на Юкон ООД.

В рамките на проекта ще бъде придобит дълготраен материален актив – „Автоматизирана инсталация с ЦПУ за производство на опаковки от велпапе“ – 1 бр.

Проектът ще се изпълнява от 10.04.2023 г., но не по-късно до 10.03.2024 г.

Общата стойност на проекта е 360 000 лв., от които 180 000 лв. европейско и 0 лв. национално съфинансиране.

Сподели пост

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност